Senioren

Oranje Zwart biedt senioren op ieder niveau mogelijkheden om te spelen of alleen te trainen.

Op het moment wordt door de drie hoogste teams wedstrijdkorfbal gespeeld. Oranje Zwart is een ambitieuze vereniging. De club streeft naar het hoogste niveau korfbal. De selectie wordt op professionele wijze begeleid door een hoofdtrainer, een teambegeleider, conditietrainer en gasttrainers. De accommodatie van Oranje Zwart biedt perfecte trainingsfaciliteiten. De club staat altijd open voor ambitieuze spelers die hun sportieve grens zoeken. De andere seniorenteams spelen breedtekorfbal. Daar staat meedoen centraal en is de prestatie ondergeschikt.

Verder hebben we een groep veteranen die eens in de week nog lekker een balletje gooit en wanneer de mogelijkheid zich voordoet aan een toernooi deelneemt. Mocht je alleen wedstrijden willen spelen en dus niet trainen, dan is de mogelijkheid in het een midweek team te spelen. Ook hebben wij een aantal enthousiaste G-leden die samen 1x in de week trainen en wanneer het mogelijk is aan een toernooi deelnemen.

Kom gezellig eens kijken tijdens een training of wedstrijd of neem contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

Meer informatie: