Een vereninging kan niet zonder vrijwilligers en gelukkig beschikt Oranje Zwart over een groot aantal vrijwilligers. Meer vrijwillgers zijn natuurlijk altijd welkom!

De vrijwilligers zetten zich wekelijks in om de vereniging draaiende te houden. Hierbij moet je denken aan scheidsrechters, trainers, leden die het clubhuis runnen, leden die voor het materiaal zorgen, de kleedkamers schoonhouden en onderhouden, de competitie plannen, etc.

Oranje Zwart, meer dan een korfbalvereniging! Naast een vereniging die bekend staat om zijn sportieve prestaties, is Oranje Zwart ook een vereniging die veel andere activiteiten organiseert van themafeesten, kaartavonden, jeugdweekeinden, kangoeroeklubdagen en op zijn tijd grote toernooien voor jong en oud etc. Dit wordt elke keer weer door vrijwilligers verzorgd. Kortom een onmisbare schakel in de organisatie.

Op dit moment kunnen we vrijwillgers gebruiken die willen helpen bij de wervingscommissie, jeugdtrainers, verzorger (m/v) voor de selectie.

Geïnteresseerd om wat te doen als vrijwilliger bij Oranje Zwart? Vul dan snel het formulier in en maak kenbaar wat je kunt en wilt doen.

Mail het ingevulde formulier naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Oranje-Zwart heeft ook een vrijwilligersbeleid. Dit document en de organisatiestructuur vindt u hieronder.