Vertrouwenspersoon

In elke vereniging zijn er gedragsregels. Zo ook bij Oranje Zwart. Toch kan het voorkomen dat er grensoverschrijdend gedrag plaats vindt. En wat dan? Je zou het natuurlijk meteen kunnen bespreken, maar wat als diegene niet luistert of je het niet durft te zeggen?

Voor dit soort situaties hebben we binnen Oranje Zwart twee vertrouwenspersonen, namelijk René van Mansom en Wendy de Koning. Om je een idee te geven wat dit inhoudt en waarvoor je bij hen terecht kunt, kun je dit artikel op de site van het NOCNSF lezen. Mocht je met een van hen in gesprek willen kun je ze rechtstreeks mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het KNKV biedt ook vertrouwenspersonen waar je terecht kan bij misstanden die je niet kwijt kan bij iemand binnen Oranje Zwart. De KNKV geeft hierover meer informatie in dit artikel op haar site.

 

Over Rene van Mansom:

Rene van MansomMag ik mij even voorstellen:

Velen zullen mij wel kennen of wel eens gezien hebben bij Oranje-Zwart. Ik ben in 1969 lid geworden van Oranje-Zwart, ben tussentijds wel een poosje weg geweest bij de club maar OZ bleef me altijd trekken.

In 2001 heb ik een opleiding gevolgd “crisis opvang bij Calamiteiten”. Deze opleiding was vrijwillig, maar de dingen die ik daar geleerd hebt kwamen prima van pas in mijn werk.

Als vertrouwenspersoon zal ik er voor iedereen zijn van jong tot oud, ik kan onmogelijk bij alle trainingen zijn maar de meeste zaterdagen ben ik wel in het clubhuis.

Ook kun je me e-mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht je mij dringend willen spreken dan kan je me ook even bellen.

Mijn telefoonnummers zijn:

0521-515 096 of 06-2707 5427

 

Rene van Mansom