Contributie

De contributiebedragen per maand per categorie lid zijn per 1 januari 2017:

Soort lidcontributie per maand
(per 01-01-2017)
Senioren €25,00
Junioren €21,25
Aspiranten €18,50
Pupillen €16,50
Welpen €13,00
Kangoeroes €9,00
Recreanten €16,75
Trainingslid €15,25
G-Korfbal €13,25
Niet spelend lid €11,50
Midweek €23,25
Studentenkorfbal €18,75 
Club van 50 €50,00
  • Voor uitwonende studenten geldt de 75% contributie-regeling, informeer naar de voorwaarden.
  • Gezinnen met 3 of meer betalende thuiswonende leden kunnen in aanmerking komen voor de 10% gezinskorting contributie.
  • De kleding-bijdrage bedraagt: € 0,57 per shirt per maand. Deze kledingbijdrage geldt natuurlijk alleen voor de spelende (jeugd)leden en wordt bij hun contributie opgeteld.
  • Opzeggen kan éénmaal per jaar per 1 juli met een opzegtermijn van 1 maand, dus voor 1 juni moet de opzegging per mail binnen zijn bij de secretaresse.

Voor die Oranje Zwart-leden die "korfbalvereniging Oranje Zwart" hebben gemachtigd om zijn/haar/hun contributie/kledingbijdrage maandelijks van zijn/haar/hun IBAN nummer af te laten schrijven hoeven nietste doen. Zij hebben een machtigingskaart ingevuld. Voor die Oranje Zwart-leden die een periodieke (maandelijkse) automatische overschrijving van de contributie/kledingbijdrage hebben lopen bij hun bank moeten bij wijziging contributiebedragen z.s.m.de maandelijkse contributie/kledingbijdrage wijzigen in het nieuwe contributiebedrag bij hun bank.

Voor de overige Oranje-Zwart-leden die nog daadwerkelijk zelf hun contributie/kledingbijdrage betalen geldt het volgende: houdt met de volgende betaling(en)/overmaking(en) rekening met het feit dat er vanaf 1 januari 2017 nieuwe contributiebedragen gelden.

Wij, als bestuur van Oranje Zwart, zijn voorstander van: "automa­tische incasso". Al 97,5% van het Oranje Zwart-ledenbestand past "automatische incasso" toe. Voor nieuwe Oranje-Zwart-leden is automatische incasso verplicht gesteld. Je hoeft met automatische incasso als OZ-lid nooit meer zelf contri­butiebedragen te wijzigen bij je bank.

Wij doen dan ook een oproep aan die paar Oranje Zwart-leden (nog maar 6), die nog geen machtigingskaart hebben ingevuld. Vraag een machti­gingskaart aan bij de penningmeester en vul deze in.

Namens het bestuur,

Hendrik Koopmans,
penningmeester Oranje Zwart.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of bel: 038-8885486