Schoolkorfbaltoernooi 2019

Het weer was fantastisch en alles was tot in de puntjes geregeld, hetgeen geleid heeft tot een geweldig schoolkorfbaltoernooi 2019!

In samenwerking met SportService Zwolle en vrijwilligers van jong tot oud van Oranje Zwart, is er weer een onvergetelijk toernooi neergezet. Zoveel blije kindergezichtjes, samen met onze mascotte OZzi. Het springkussen had een grote aantrekkingskracht. De scheidsrechters van Oranje Zwart hebben alle wedstrijden weer in goede banen weten te leiden. Hier en daar werden een paar pleisters en coolpacks gebruikt, maar dat mocht de pret niet drukken. Mooi om te zien hoeveel plezier alle leerlingen van de deelnemende basisscholen beleefd hebben aan de sport korfbal.

skt prijzen

Er werd met zeer veel inzet gestreden om de felbegeerde prijzen, die in de wacht gesleept konden worden. Voldaan gingen alle kinderen met de teamcaptains aan het einde van de middag naar huis. Gewapend met een heus schoolkorfbaltoernooi-diploma en een waardebon waarmee de mogelijkheid geboden wordt om de sport korfbal beter te leren kennen, keerden de kinderen huiswaarts. Vijf keer gratis meetrainen!

Woensdag 29 mei a.s. vindt de finale plaats van het schoolkorfbaltoernooi 2019. Dit jaar verwelkomen wij de teams die kunnen strijden voor het kampioenschap.

Alvast heel veel succes!

skt overzicht

NB: Heb je een waardebon ontvangen om gratis mee te trainen? Deze kun je verzilveren door je aan te melden via dit formulier.