Schoolkorfbal

overzichtsfoto smallSportService Zwolle organiseert in samenwerking met korfbalverenigingen zkv Oranje Zwart en ckv Sparta het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Tot 2017 werd het toernooi om en om bij deze verenigingen georganiseerd. In verband met de groei van het toernooi de laatste jaren is besloten met ingang van 2017 één toernooi bij zkv Oranje Zwart op sportpark Marslanden en één toernooi bij ckv Sparta op sportpark de Verbinding te organiseren. Beide toernooien vinden plaats op woensdag 23 mei 2018.

Op deze pagina vindt u nieuws over het schoolkorfbaltoernooi bij Oranje Zwart op sportpark Marslanden. De voorronde is op woensdag 23 mei 2018. De finale is op woensdag 30 mei. Kom allemaal de kinderen aanmoedigen!

 

Het weer was fantastisch en alles was tot in de puntjes geregeld, hetgeen geleid heeft tot een geweldig schoolkorfbaltoernooi 2019!

In samenwerking met SportService Zwolle en vrijwilligers van jong tot oud van Oranje Zwart, is er weer een onvergetelijk toernooi neergezet. Zoveel blije kindergezichtjes, samen met onze mascotte OZzi.

IMG 20180605 WA0005

Op 23 mei vond een zeer geslaagd schoolkorfbaltoernooi plaats bij Oranje Zwart op sportpark De Marslanden. Vandaag, dinsdag 5 juni, hebben wij de Zwolse basisscholen die meegedaan hebben verrast met teamfoto’s van het schoolkorfbaltoernooi.

bal valt in korfHeb jij ook zo'n leuke middag gehad op het schoolkorfbaltoernooi bij Oranje Zwart en wil je nu wel eens vaker korfballen? Dat kan!

Op donderdag 14 juni en op dinsdag 19 juni organiseren wij speciale trainingen, zodat je beter kennis kunt maken met de korfbalsport en onze vereniging. Aanvang 19:00 en natuurlijk zijn deze trainingen gratis en vrijblijvend.

Een van onze jeugdleden, Danique Hoedeman, heeft een leuke trailer gemaakt voor het schoolkorfbaltoernooi. In deze video zijn beelden verwerkt van de clinic die aan basisschoolleerlingen werd aangeboden, voorafgaand aan het schoolkorfbaltoernooi Zwolle 2018.

Wij hopen dat u net zoveel plezier aan deze video beleeft als de kinderen en trainers tijdens de clinic!

Tijdens de voorronde op 23 mei zijn veel foto's gemaakt. De foto's zijn gemaakt door Carla Jansen. Bekijk de foto's via onderstaande slideshow of klik direct door naar fotosite Flickr.

Wij respecteren een ieders recht op privacy. Mocht u graag willen dat een of meerdere foto's verwijderd worden, dan volstaat een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de fotonummers.

Schoolkorfbal 2018