Wedstrijdverslag OZ 1 en 2

Ook wanneer het even allemaal niet meezit, laat ik toch van mij horen. De selectieteams, zaterdag 7 december beiden afgereisd naar het Hoge Noorden, zijn zonder punten huiswaarts gekeerd.

Geen schande. Wanneer je bij S2 6 spelers mist en bij S1 ook nog steeds niet speelt zoals het team op papier staat, is het niet zo gek dat het allemaal even iets minder gaat.

Veel blessures en ziektes hebben ervoor gezorgd dat S1 en S2 op dit moment samengesteld zijn uit alle gelederen van Oranje Zwart. Veel teams hebben spelers en speelsters geleverd om de wedstrijden door te laten gaan.

Als aanvulling bij S2 zijn Jordi, Loes en Lisette van Dijken meegegaan. Lisette had een heuse knapzak mee omdat zij uit haar nachtdienst kwam en even meeging naar Stiens... Voor een ieder die niet weet waar Stiens zich bevindt: je valt er bijna van de landkaart af. Genoeg proviand was aanwezig om na haar wedstrijd bij S4 haar volgende nachtdienst in te duiken. Jesse, Björn, Carmen en Nora waren mee met S1. Ook daar zijn nog veel spelers en speelsters geblesseerd of re-integrerend.

Waarom vertel ik dit allemaal? Het geeft een goed beeld, denk ik, hoe de selectie van Oranje Zwart er op dit moment ervoor staat. Maar gelukkig zijn wij een vereniging waar er oog voor elkaar is en waar er, zo nodig, ingevallen wordt. Zo geschiedt bij de jeugdteams en ook bij de senioren. Roeien met de riemen die wij hebben!

Coen en Pascal doen er alles aan om de selectie van compleet verzorgde trainingen te voorzien. De sfeer is uitermate goed. De kunst is om dit vast te houden, ook wanneer het even niet zo loopt als wij graag zouden willen. Ik nodig jullie dan ook allemaal uit om aankomende zaterdag in de ZBC-hal iedereen weer aan te moedigen. En ik wens alle uitspelende teams veel succes toe!

Een trouwe fan