TOP (V) F1 – Oranje Zwart F2

Met vier topfitte fanatieke speelsters vertrok OZ F2 naar Vroomshoop voor de wedstrijd tegen TOP F1. De coach van TOP fluisterde mij van tevoren al in dat het allemaal beginners waren. Kwam dat even goed uit, dat zijn wij ook!

Tijdens het inschieten vloog de bal al geregeld door de korf en ook in de wedstrijd lukte dat! Het spel ging mooi op en neer en Annerike, Nienke, Désanne en Ester speelden geweldig samen en knokten voor wat ze waard waren. Ook verdedigend bleven ze goed bij hun tegenstander. Voor beide teams een hele leuke, leerzame en open wedstrijd waarin veel werd gescoord.

TOP (V) scoorde negen keer en OZ scoorde vijf keer. Bij die vijf zaten wel de geweldige eerste korfbaldoelpunten in de competitie van Ester en Désanne. Nienke was meerdere malen trefzeker vanaf afstand en Annerike bezorgde OZ de 1-0 winst in de strafworpencompetitie. Wat een goede wedstrijd van deze kanjers en wat maken ze mooie sprongen vooruit!

Verslag: Lisette van Dijken