Prijs schieten

Prijs schieten Rood-Wit 3 Oranje-Zwart 4

Voor Oranje-Zwart 4 stond de tweede ontmoeting met Rood-Wit 3 op het programma. Na afgelopen wedstrijd met 30-7 te hebben gewonnen van d’Ommerdieck 1, dacht het team onder leiding van coach Liana van Beesten het er vandaag wel “makkelijk” vanaf te brengen. Maar niks was minder waar binnen 5 minuten stond het team 0-3 achter.

Dat was voor het eerst dit seizoen een achterstand op het score bord. Oei... na veel strijdlust te hebben getoond door het hele team werd er eindelijk een doelpunt meegepakt en werd het 1-4. Er was een kleine donderspeech nodig en een aantal wissels voordat het team in zijn oude vorm terug kwam. Al snel werd de wedstrijd totaal omgekeerd en met rust was het 4-10 in het voordeel van Oranje-Zwart.

Na in de rust even de koppen bij elkaar gestoken te hebben en de doelstelling van minimaal 20 doelpunten nog even werd benoemd, gingen de spelers fanatiek van start. De tweede helft was dan ook een totaal ander spel en strijdlust te zien dan de eerste helft. Er werden mooie aanvallen gespeeld maar nog steeds weinig afgemaakt. Voornamelijk Aldrik, Lisette en Berjan(!) konden prijs schieten alleen viel het aantal doelpunten toch wat tegen. Adwin was de man van de rebound deze wedstrijd! Stefan maakte nog een mooie Stefan bal (Wally) waarbij zijn tegenstander helemaal het bos in was.

Verdedigend stond voornamelijk het vak van aanvoerder Henk heerlijk te verdedigen en hadden Else en Aldrik iedere bal! Maar ook het andere vak kreeg de tegenstanders mooi onder controle en konden zo ook na 1 schots aanvallen van de tegenstanders de ballen afvangen. Het duo Stefan en Jelmer stonden met de voeten aan de grond (daarin tegen zat Aldrik vandaag bij de luchtmacht;)) en vingen alle ballen. Wendy had haar kleine snelle dame goed in de tang en zorgde ervoor dat er ze geen doorloopballen kon nemen.

Er werden eindelijk wat meer doelpunten gemaakt met nog mooie doorloopballen van Tyrona en Kim.

Eindstand 8-21. Gelukkig... doelstelling gehaald!

Het team wil Wim, de vader van Aldrik en Anne (met Britt en Elja) bedanken voor de support!!

Volgende week speelt OZ 4 thuis om 18:35 tegen Dindoa 7. Tot dan?!