OZ - TOP

Onder druk ontstaan de mooiste diamanten!

Alles was vanmiddag goed voorbereid: de OZ-vlaggen hingen beide in top, zwierig te wapperen in de wind. Wanneer je het clubhuis binnenliep kwam de heerlijke geur van gehaktballen, mèt of zonder satésaus, je tegemoet. Alhoewel het waterige zonnetje het af en toe probeerde, bleef het guur weer. Het was ‘voorproeven’ voor het op stapel staande Oktoberfest 2019 bij Oranje Zwart.

TOP Vroomshoop was voor de selectie een op papier geduchte tegenstander. Niets bleek minder waar tijdens de twee wedstrijden die de selectie ten toon gespreid heeft vandaag.

191019 01

S2 begon gretig aan de wedstrijd, met een snelle openingstreffer! Daarop volgend een strafworp mee. De toon was gezet! Door alle spelers is hard gewerkt om een geweldige overwinning van 22-13 aan het einde van de wedstrijd op het scorebord te laten verschijnen.

S1 had de flow ook al snel te pakken, TOP S1 leek even dichterbij te kruipen met twee punten verschil... echter de ruggen werden gerecht. Ook bij S1 was het sterke wapen, dat iedere speler een belangrijke rol speelde in de overwinning met 23-9!

Mooi om te zien dat binnen de gehele selectie nu de vechtersmentaliteit de boventoon voert. De inspanningen van de twee trainers van de selectie, Coen & Pascal, beginnen hun vruchten af te werpen; vliegende rebounds, toch even weer terug naar een ‘oplossituatie’ wanneer het niet werkt, achter je schot aangaan, meekijken met je tegenstander, uitverdedigen... het zijn de bekende 3e-helftanalyses, maar ga er als spelers maar aanstaan.

191019 04

Vandaag is gebleken dat wanneer de druk hoger wordt, de selectie kennelijk in staat is om een geweldig resultaat neer te zetten!

Aankomende zaterdag staan Elko S1 en S2 op ons thuisprogramma. Ik nodig dan ook alle OZ-ers uit om van deze laatste wedstrijden van de 1e helft veld 2019-2020, een mooie afsluiter te maken. Welkom!

Een trouwe fan