Oranje Zwart D2 - Elburg D3

Zaterdag 29 februari verzamelde het team zich rond 14:45 uur in de kleedkamer om de wedstrijd voor te bespreken. De kids van D2 hadden zin in de wedstrijd, al was er ook wel wat spanning.

De uitwedstrijd tegen Elburg hadden we tenslotte met 0-8 verloren. Robin kon helaas niet meedoen wegens een blessure, maar uiteraard was ze er wel om haar ploeg te steunen.

De wedstrijd begon helaas met een achterstand, maar die werd al vrij snel ingehaald. Het spel zat er goed in en er werd gevochten als leeuwen. De afgelopen weken was er flink getraind in het snel rondspelen van de bal en dat wierp zijn vruchten af. De tweeling stond deze wedstrijd in hetzelfde vak en ze wisten elkaar feilloos te vinden. Ook de 1-2-tjes tussen Roos en Olivier resulteerden in een paar mooie doelpunten. En niet te vergeten Lieke, onze stille kracht, die ook een fantastische bijdrage heeft geleverd aan het mooie doelsaldo. Bijna alle spelers van de D2 hebben gescoord en de stand eindigde dan ook in een dik verdiende 10-3. Petje af toppers.