Kippenvel!

Tot de laatste wedstrijd toe, heeft S1 het spannend gehouden. De promotie naar de 2e klasse was al binnen maar dan wil je natuurlijk ook ‘echt’ kampioen worden. En dat is gelukt! Alles was geregeld: een bus voor de selectiespelers en de medailles lagen al klaar in het clubhuis. De NAK had een oranje hesjesfeest voorbereid. Iedereen mocht lekker mopperen, klagen en zeuren.......

Even na negen uur gisteravond arriveerde de bus, terug uit het hoge Noorden, weer in Zwolle. De spelers, inclusief de trainers en een paar verstekelingen, hadden al een feestje gevierd op de terugreis.

Eenmaal aangekomen in het clubhuis ging het dak eraf. Om beurten werden alle kampioenen gehuldigd en kregen zij een medaille als herinnering aan dit welverdiende kampioenschap. Er viel dan ook helemaal niets meer van enige negativiteit te bespeuren. Het werd een feest van ons allemaal!

Ik sluit deze keer af met een gedicht:

Korfbal

Trainingen, wedstrijden,
Met veel plezier,
Gooien, vangen,
Dat doe ik hier,

Mijn plezier, mijn geluk,
Het kwam op mijn weg,
Mijn fun, mijn vertrouwdheid,
Alles, behalve pech,

Rennen, schieten,
Ik probeer het, zet door,
Harder, sneller,
Met mijn beste beentje voor,

Roepen, schreeuwen,
Doe mee, doe wat,
Praten, fluisteren,
Communicatie zat,

Mijn passie, mijn leven,
Dit moet altijd eerst,
Mijn sport, mijn ding,
Nooit iemand die heerst,

Mijn familie, mijn vrienden,
Een dierbaar bezit,
Mijn team, mijn vereniging,
Korfbal, een sport met pit.

GEFELICITEERD!

Een trouwe fan.