Herfstpalet

Er stond een windkracht 5 over het Oranje Zwartveld. Gekleurde bladeren woeien met gemak van heinde en verre over ons heen. Menig supporter kwam verwaaid aangefietst of -gelopen. Het inschieten vergde nog meer precisie dan anders. Het beloofde, voor zowel S1 als S2, een wedstrijd te worden van erop of eronder.

S2 speelde vandaag wederom een spannende wedstrijd tegen Elko S2. Uit werd er gelijk gespeeld, vandaag bleven ze met 1 punt verschil aan de goede kant van de score. Het aantal doelpunten van 13 was gezien de weersomstandigheden zeker boven verwachting. Elko S2 had het achterverdedigen tot kunst verheven. De enige remedie daartegen was op afstand scoren. Zo verscheen er aan het einde van de wedstrijd 13-12 op het scorebord.

Ook S1 maakte een kopie van de uitwedstrijd tegen Elko S1. Dat hield in dat zij op een voorsprong kwamen van 4 punten (in de uitwedstrijd zelfs een keer 5). Het verschil was dat het eindresultaat positief uitpakte in plaats van negatief. Zoals bij een herfstpalet er allerlei kleuren verschijnen, gebeurde dat nu met de kaarten die de scheidsrechter uit zijn borstzakje haalde: 1 keer geel voor de coach van Elko en 1 keer rood voor de tegenspeler van Roy Hoedeman. Tot in de laatste minuut bleef het vreselijk spannend, maar het eindresultaat was mooi: 15-14.

Deze uitslagen geven een goede uitgangspositie voor de tweede helft van de veldcompetitie. De derde helft werd dan ook afgesloten in de kantine onder het genot van een traktatie van coach Pascal, die zijn verjaardag met een overwinning vierde samen met de selectie. Coen en Pascal hebben voor de komende weken een programma voor de selectie samengesteld om zich voor te bereiden op het zaalseizoen 2019-2020.

Vanaf deze plek wensen wij als supporters van de selectie hen veel succes toe en nemen met genoegen plaats in de ZBC-hal, compleet met onze mascotte OZzi.

Een trouwe fan