Hangover en Walk-over

De tekenen van een goede voorbereiding waren gisteren volop aanwezig: een bus voor het tweede met daar achterin een koelbox met champagne en bier. De spelers hadden voldoende nachtrust genoten en Remco was zelfs eerder teruggekeerd van zijn skivakantie. Loes en Wessel maakten het tweede compleet. De tribune van de sporthal in Emmen vulde zich met veel trouwe supporters van Oranje Zwart. Mooi om te zien dat er zo meegeleefd wordt.

S2 begon haar wedstrijd vol goede moed maar dan zie je dat de zenuwen toch ook meespelen. Het scoren verliep in eerste instantie moeizaam, er was zelfs een speler die "partij" riep in het aanvalsvak..... S2 ging de rust in met een stand van 4-8. Maar al gauw werden de ruggen gerecht en ging het los. De kansen werden afgemaakt en er werd al fluisterend op de tribune gezegd: "Dit kan niet meer fout gaan". En dat ging het ook niet. Beide teams scoorden in de tweede helft makkelijker, maar Oranje Zwart hield het hoofd koel en sleepte daarmee de overwinning over de streep. Een knappe prestatie van het hele team. De eindstand was dan ook 16-21.

S2 KAMPIOEN zaalseizoen 2018/2019!

OZ S2 kampioen

Nadien werd er natuurlijk een feest gevierd in de kleedkamers, samen in de bus op de terugreis en in de Zwolse binnenstad. Vandaag een heuse The Hangover Part IV, maar dat mag. Het is jullie van harte gegund!

S1 heeft gisteravond een verzorgd korfbalspel laten zien. Complimenten van alle kanten. Snelle balbehandeling, geen vaste afvang en daardoor kwamen alle spelers tot scoren. De tegenstander was zeker twee maten te klein voor Oranje Zwart, hetgeen resulteerde in een walk-over. Maar dan wel één van de juiste soort: zo sterk zijn dat er met gemak een eindstand is verschenen van 14-37!

Aankomende twee weken kan er volop getraind worden als voorbereiding voor de wedstrijd uit tegen Invicta/Frigro 1 in het uiterste noorden van Nederland, te weten Kollum. Het vertrouwen is er, we gaan voor óók een kampioenschap van S1!

Jullie zijn van harte uitgenodigd om zaterdag 30 maart af te reizen naar "bijna" de Waddenzee om ons eerste aan te moedigen en naar het kampioenschap te begeleiden, om daarna in het clubhuis "Het Oranje Hesjesfeest" te vieren. Een mooie afsluiting van het zaalseizoen 2018/2019!

Een trouwe fan

S2 zaalkampioen