Feestje voor F1

Zaterdag 30 maart was de laatste zaalwedstrijd voor F1. ’s Ochtends om 08:10 uur vertrokken we richting Elburg. De wedstrijd startte goed, OZ kwam zelfs op voorsprong. Na de eerste tien minuten stond Elburg voor maar de achterstand was te overzien. Na de tweede tien minuten werd de achterstand groter en werd het steeds moeilijker om Elburg nog te verslaan. Helaas vertrokken we weer naar Zwolle met een eindstand van 31-7. Eindstand in de poule: 3e.

Deze 3e plaats moest gevierd worden. Er waren bronzen medailles geregeld en cake met slagroom. Omdat de kantine nog dicht was, hebben we een kleedje op het gras gelegd en zijn we buiten gaan zitten. Het was tenslotte heerlijk weer. Ondanks het verlies van de wedstrijd hebben we er een leuk feestje van gemaakt en gaan we vol vertrouwen het veldseizoen in.