F1 & F2 blijven zich verbeteren

Zaterdag 9 december stonden er twee thuiswedstrijden voor de F’jes van Oranje Zwart op het programma. Omdat de bezetting wat krap was, stonden beide teams voor elkaar klaar om in te vallen als superspelers. Dat siert deze beide teams. Ze zijn bereid om keihard te werken voor elkaar en met elkaar. Dat zie je terug in de wedstrijden.De beurt was eerst aan de F2, die bleven knokken tot het einde.

Achilles was een maatje te groot, maar dat weerhield de Oranje toppers er niet van om doelpunten te blijven maken. Met mooi samenspel en mooie kansen wist de F2 6 keer te scoren. Een evenaring van het record van 6 doelpunten van vorige week!

Hierna was het de beurt aan de nog ongeslagen F1. Deze keer een sterkere tegenstander dan de voorgaande wedstrijden, maar de meiden waren er klaar voor. Wat deze wedstrijd lastig maakte was dat de tegenstanders een kop groter waren dan wij. De Oranje toppers lieten zich echter niet kennen en bleven zich terugknokken in de wedstrijd.

We kwamen terug tot op 2 doelpunten, maar uiteindelijk bleek Exakwa net een maatje te groot. Wel werd er maar liefst 8x gescoord! Het trainen op het schot heeft dus duidelijk effect gehad. De komende week trainen op gooien met lange tegenstanders en het vrijlopen. Hopelijk kunnen we dan volgende week de punten mee naar Zwolle nemen!

Verslag: Lisette van Dijken