Een lach en een traan!

Wij als korfbalvereniging Oranje Zwart hebben een bewogen week achter de rug. In het bijzonder omdat ons trouwe lid Eric Dikken zondag plotseling is overleden. Een heel mooi afscheid is voor hem verzorgd, zoals hij was.

Reden genoeg om de rug te rechten en vooruit te kijken! En dat deed de selectie. Ondersteund door het nieuwe trainerskoppel, Jan Wiegers en Bart Aafjes, waren zij zichtbaar klaar voor de strijd.

OZ2 was duidelijk al klaar voor de kampioenswedstrijd. Zij kwamen met veel gemak en zuivere schoten op ruime voorsprong tegen Elko 2. Bij sommige spelers ‘leek’ het er zelfs op dat een avond carnaval positief uitpakte. Met nu 4 punten los van de nummer 2 zijn zij op de goede weg!

OZ1 begon de wedstrijd gretig. Aanvallend werd er zeer precies gespeeld. Dit keer ga ik ‘bewust’ geen (wissel)spelers bij de naam noemen, zowel bij het tweede als bij het eerste niet. Wat mij opgevallen is, dat er twee teams stonden, die bij gelijke stand of zelfs bij achterstand niet hun hoofden lieten hangen, maar zijn opgestaan en hebben gestreden tot de laatste minuut.

Complimenten!

Ook de supporters wil ik bedanken voor het aanwezig zijn en aanmoedigen van ons ‘vlaggenschip’. De eerste stap is gezet om hier verder aan te werken en, wie weet, samen als selectie op de 1e plaats te eindigen.

Hoe mooi ‘zou’ het geweest zijn wanneer wij als Oranje Zwarters in een carnavalsweekend deze wedstrijd van OZ1 hadden afgesloten met ons clublied! Maar dit bewaren wij nog even: speciaal voor Eric!

Een trouwe fan.