4 punten voor F-pupillen

F1enF2winst

Zaterdag 6 januari stonden er voor de F’jes twee thuiswedstrijden op het programma. F1 nam het op tegen DOS/Kampen F1 en voor F2 stond NKC’51 F2 als tegenstander op papier. F1 begon de wedstrijd ijzersterk en met name Elja en Britt waren scherp in de afronding.

Met goed samenspel, mooie lange ballen van Juune en snel doorspelen van Roos werd de verdediging van DOS/Kampen zoek gespeeld. De vier toppers van Oranje Zwart bleven knokken tot het einde, maar waren de laatste tien minuten toch wat vermoeid. DOS/Kampen begon te scoren, maar het was al te laat. Een klinkende 11-5 overwinning voor de F1.

Op het veld naast de F1 stond F2 een prima wedstrijd te spelen. Ester en Lieke wisten de korf meerdere malen te vinden en de dames Désanne, Nienke en Annerike vochten voor iedere bal. Met mooi samenspel werden er veel kansen gecreëerd en wist de F2 maar liefst 8x te scoren, een nieuw record!

Door goed te verdedigen wist NKC’51 maar 4x te scoren. De allereerste punten voor de F2 en wat waren deze punten verdiend. 4 punten, een topweekend voor de F’jes. Misschien vaker een uitstapje richting de ABC-hal?

Verslag: Lisette van Dijken