Verslagen

TypenBlijf op de hoogte van de prestaties van onze teams en lees de wedstrijdverslagen!

Mis je verslagen voor jouw team? Neem het initiatief en schrijf zelf een verslag! Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat het geplaatst wordt.

Nog geen twee weken geleden schreef ik een vooraankondiging over 3 teams van Oranje Zwart die kampioen konden worden. Inmiddels is dat in volle glorie gelukt voor C2, S2 en gisteravond voor S4. De titel toen was: 3 op een rij.

De tekenen van een goede voorbereiding waren gisteren volop aanwezig: een bus voor het tweede met daar achterin een koelbox met champagne en bier. De spelers hadden voldoende nachtrust genoten en Remco was zelfs eerder teruggekeerd van zijn skivakantie.

Zaterdag 9 maart was het zo ver: de thuiswedstrijd tegen Sparta. De uitwedstrijd werd helaas verloren met 20-12, maar de kinderen waren deze dag scherp en hadden er super veel zin in om er een leuke wedstrijd van te maken. Eén ding was zeker: de punten zouden hoe dan ook in Zwolle blijven, maar aan welke kant van de stad?

Na een voorspoedige reis naar het Hoge Noorden, te weten Leeuwarden, waren zowel het 1e als het 2e gebrand op een overwinning.

In de Griekse mythologie komt de naam Pallas voor. De betekenis hiervan is o.a. begrijpend. Helaas voor Pallas '08 hebben wij ze volledig "onbegrijpend" achter moeten laten.

Wij als korfbalvereniging Oranje Zwart hebben een bewogen week achter de rug. In het bijzonder omdat ons trouwe lid Eric Dikken zondag plotseling is overleden. Een heel mooi afscheid is voor hem verzorgd, zoals hij was.