Verslagen

TypenBlijf op de hoogte van de prestaties van onze teams en lees de wedstrijdverslagen!

Mis je verslagen voor jouw team? Neem het initiatief en schrijf zelf een verslag! Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat het geplaatst wordt.

We hebben een prachtige, mooie, ronde, rode cirkel. Hij is hartstikke mooi, hartstikke rond en hartstikke rood. We beginnen de training niet voordat iedereen de bal vast heeft en op de rode lijn van de cirkel staat. Het begin van de training gaat nu al een aantal weken zo en lijkt misschien een beetje op het klaslokaal van juf Ank. Duidelijkheid voor de D1 was echter hard nodig na de vorige wedtrijd, waar het uitbrengen van de bal soms minuten duurde.

F1enF2winst

Zaterdag 6 januari stonden er voor de F’jes twee thuiswedstrijden op het programma. F1 nam het op tegen DOS/Kampen F1 en voor F2 stond NKC’51 F2 als tegenstander op papier. F1 begon de wedstrijd ijzersterk en met name Elja en Britt waren scherp in de afronding.

Zaterdag 9 december stonden er twee thuiswedstrijden voor de F’jes van Oranje Zwart op het programma. Omdat de bezetting wat krap was, stonden beide teams voor elkaar klaar om in te vallen als superspelers. Dat siert deze beide teams. Ze zijn bereid om keihard te werken voor elkaar en met elkaar. Dat zie je terug in de wedstrijden.De beurt was eerst aan de F2, die bleven knokken tot het einde.

Met vier topfitte fanatieke speelsters vertrok OZ F2 naar Vroomshoop voor de wedstrijd tegen TOP F1. De coach van TOP fluisterde mij van tevoren al in dat het allemaal beginners waren. Kwam dat even goed uit, dat zijn wij ook!

Tijdens het inschieten vloog de bal al geregeld door de korf en ook in de wedstrijd lukte dat! Het spel ging mooi op en neer en Annerike, Nienke, Désanne en Ester speelden geweldig samen en knokten voor wat ze waard waren. Ook verdedigend bleven ze goed bij hun tegenstander. Voor beide teams een hele leuke, leerzame en open wedstrijd waarin veel werd gescoord.

OZ F1 – Sparta F3
De F1 had dit weekend pas de eerste wedstrijd van het zaalseizoen. Gelukkig waren de 4 dames niet zenuwachtig en hadden ze veel zin erin. Vroeg in de wedstrijd was te merken dat de 4 dames veel sterker in het spel stonden dan de tegenstanders. Iedereen scoorde namelijk doelpunt na doelpunt en er werd geen doelpunt doorgelaten.