Verslagen

TypenBlijf op de hoogte van de prestaties van onze teams en lees de wedstrijdverslagen!

Mis je verslagen voor jouw team? Neem het initiatief en schrijf zelf een verslag! Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat het geplaatst wordt.

Welcome to the world of OZ!

Het spandoek met deze tekst hangt bij alle thuiswedstrijden van Oranje Zwart in de ZBC-hal. Het is een uitnodiging, een welkom, je wanen in een andere wereld. De korfbalwereld in dit geval.

En dat hebben de vele toeschouwers geweten, zaterdag.

Zaterdag 29 februari verzamelde het team zich rond 14:45 uur in de kleedkamer om de wedstrijd voor te bespreken. De kids van D2 hadden zin in de wedstrijd, al was er ook wel wat spanning.

Prijs schieten Rood-Wit 3 Oranje-Zwart 4

Voor Oranje-Zwart 4 stond de tweede ontmoeting met Rood-Wit 3 op het programma. Na afgelopen wedstrijd met 30-7 te hebben gewonnen van d’Ommerdieck 1, dacht het team onder leiding van coach Liana van Beesten het er vandaag wel “makkelijk” vanaf te brengen. Maar niks was minder waar binnen 5 minuten stond het team 0-3 achter.

Na het etentje bij de McDonald’s op dinsdag, waren de meiden van de E2 erop gebrand de leeftijdgenootjes van Emmeloord E2 te verslaan. Het spektakel begon al voor de wedstrijd: Emmeloord was vergeten om een hesje mee te nemen om een jongen als meisje te laten spelen.