Verslagen

TypenBlijf op de hoogte van de prestaties van onze teams en lees de wedstrijdverslagen!

Mis je verslagen voor jouw team? Neem het initiatief en schrijf zelf een verslag! Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat het geplaatst wordt.

Prijs schieten Rood-Wit 3 Oranje-Zwart 4

Voor Oranje-Zwart 4 stond de tweede ontmoeting met Rood-Wit 3 op het programma. Na afgelopen wedstrijd met 30-7 te hebben gewonnen van d’Ommerdieck 1, dacht het team onder leiding van coach Liana van Beesten het er vandaag wel “makkelijk” vanaf te brengen. Maar niks was minder waar binnen 5 minuten stond het team 0-3 achter.

Na het etentje bij de McDonald’s op dinsdag, waren de meiden van de E2 erop gebrand de leeftijdgenootjes van Emmeloord E2 te verslaan. Het spektakel begon al voor de wedstrijd: Emmeloord was vergeten om een hesje mee te nemen om een jongen als meisje te laten spelen.

Ook wanneer het even allemaal niet meezit, laat ik toch van mij horen. De selectieteams, zaterdag 7 december beiden afgereisd naar het Hoge Noorden, zijn zonder punten huiswaarts gekeerd.

Geen schande. Wanneer je bij S2 6 spelers mist en bij S1 ook nog steeds niet speelt zoals het team op papier staat, is het niet zo gek dat het allemaal even iets minder gaat.