Verslagen

TypenBlijf op de hoogte van de prestaties van onze teams en lees de wedstrijdverslagen!

Mis je verslagen voor jouw team? Neem het initiatief en schrijf zelf een verslag! Stuur je verslag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat het geplaatst wordt.

 

 

De ambitie van de Zwolse selectie liegt er niet om. Winnen van EKCA vandaag op 12 mei, om thuis 26 mei kampioen te kunnen worden. Er moest dan wel gewonnen worden van de nummer 3 in Arnhem. Er werd daarom zelfs op Hemelvaartsdag zonder morren en met veel inzet getraind. Senioren 2 was vrij en kon in zijn geheel mee naar Arnhem. Top dat zij allemaal mee gingen!

Zaterdag 24 februari stond de wedstrijd OZ A1 – Elburg A1 op het programma. Na de winst op Juventa A1 de donderdag daarvoor is de A1 bijna zeker van handhaving in de 2e klasse. Vandaag of volgende week hebben ze eigenlijk nog 1 punt nodig.

Om kwart over 2 floot de scheidsrechter in en kon de strijd beginnen. De afgelopen seizoenen speelde beide teams regelmatig tegen elkaar. Het werden altijd fanatieke en spannende wedstrijden zo ook vandaag.

We hebben een prachtige, mooie, ronde, rode cirkel. Hij is hartstikke mooi, hartstikke rond en hartstikke rood. We beginnen de training niet voordat iedereen de bal vast heeft en op de rode lijn van de cirkel staat. Het begin van de training gaat nu al een aantal weken zo en lijkt misschien een beetje op het klaslokaal van juf Ank. Duidelijkheid voor de D1 was echter hard nodig na de vorige wedtrijd, waar het uitbrengen van de bal soms minuten duurde.

F1enF2winst

Zaterdag 6 januari stonden er voor de F’jes twee thuiswedstrijden op het programma. F1 nam het op tegen DOS/Kampen F1 en voor F2 stond NKC’51 F2 als tegenstander op papier. F1 begon de wedstrijd ijzersterk en met name Elja en Britt waren scherp in de afronding.