Wedstrijd­secretariaat

Voor aankomend seizoen zullen Mark de Vries en Simone Top het wedstrijdsecretariaat versterken. Zij zullen de wedstrijdverplaatsingen op zich gaan nemen en de contactpersonen voor de teams zijn. De verdeling daarin is zo dat Mark de senioren-, de A- en de B-teams voor zijn rekening neemt en voor de F-, E-, D- en C-teams kun je terecht bij Simone.

Afmelden gaat nog steeds via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We hopen ook dat dit jaar iedereen zich weer keurig op tijd afmeldt voor de wedstrijden als ze echt niet kunnen. Zonder voldoende afmeldingen wordt er geen actie ondernomen om wedstrijden te verplaatsen. Het doel blijft om nog steeds zo min mogelijk wedstrijden te verplaatsen. Maar mocht een vereniging een keer echt niet kunnen, helpen we andere verenigingen ook zo veel mogelijk. Op den duur zullen we ook een keer hun hulp nodig hebben als wij niet kunnen. Wij werken niet mee met het spelen van wedstrijden op papier.

Job Klinkhamer zal zich blijven bezig houden met de competitieplanning en teamopgaven. Bij hem kun je terecht voor vragen over poule-indelingen, reglementen, de app van de KNKV en andere dergelijke zaken. We hopen dat de competitie ook dit jaar weer zo soepel mogelijk verloopt.