Trainersduo tekent bij

Coen Klappe en Pascal Riem blijven ook volgend seizoen de selectie van Oranje Zwart trainen en coachen. Dit heeft het bestuur van Oranje Zwart bekend gemaakt.

“Het is mooi om te zien dat dit trainersduo het naar zijn zin heeft en dat de groep een enorme positieve ontwikkeling doormaakt. Als vereniging zijn we enorm blij dat wij dit nieuws zo vroeg in het seizoen al naar buiten kunnen brengen. Dat betekent dat het goed zit tussen beide partijen en de focus op de toekomst ligt, en dat geeft rust”, zegt Harry Dreuning, voorzitter Technische Zaken.

Coen en Pascal zijn dit seizoen aan hun avontuur begonnen bij Oranje Zwart en zullen de ingeslagen weg volgend seizoen voortzetten. “De groep heeft dit seizoen grote stappen gezet in de verandering van het spel, daar zijn we al verder mee dan we vooraf hadden verwacht. Dat is een groot compliment naar alle spelers, want zij moeten het uiteindelijk in het veld laten zien”, aldus Coen.

Het trainersduo krijgt ondersteuning vanuit de versterkte commissie Technische Zaken. Harry: “Als familieclub willen we niet alleen presteren op de korte termijn, maar ook bouwen aan succes op de lange termijn”. Mede daarom is gekozen om de commissie uit te breiden met Jacqueline Malestein, een verenigingsmens pur sang, en met Wanda Veld, oud-eerste speler en als kind bij Oranje Zwart begonnen met korfbal.

Op de foto van links naar rechts:
Jacqueline Malestein, Coen Klappe, Pascal Riem, Wanda Veld