Steun ons en stem!

De stemperiode is begonnen! Als je klant bent van Rabobank IJsseldelta en 12 jaar of ouder bent, mag je vijf stemmen uitbrengen op verenigingen en stichtingen die je graag wilt ondersteunen. Iedere stem is geld waard. Je mag maximaal twee stemmen uitbrengen op dezelfde organisatie.

Hoe werkt dit?
Als je e-mail adres bij de Rabobank bekend is (te controleren in de mobiel bankieren app), heb je een code ontvangen. Als je geen code ontvangen hebt, kun je deze aanvragen via de website: https://www.mijnbankversterkt.nl/ijsseldelta/stemmen/rabobank-clubkas-campagne-2019/account/aanvraag/ 

Zodra je over een code beschikt, kun je hier je vijf stemmen uitbrengen: https://www.mijnbankversterkt.nl/ijsseldelta/login/

Ons bestedingsdoel
Door de groei van de vereniging hebben we extra korven en palen moeten aanschaffen. Dit was al een flinke aanslag op de begroting. Maar deze palen en korven moeten ook veilig opgeborgen kunnen worden. Oranje Zwart kan een bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne goed gebruiken om de opslag van de korven en palen aan te passen en uit te breiden.

Mocht je niet weten aan welke organisaties je de overige stemmen wilt gunnen, dan kunnen we je de volgende twee aanbevelen: carnavalsvereniging de Tonnezotters en speeltuinvereniging Assendorp.

Laat je clubhart spreken, deel dit met je vrienden en familie en stem op Oranje Zwart!


Rabobank Clubkas wij doen mee