Stem en steun OZ: Rabobank clubsupport

Ben je 12 jaar of ouder en klant bij Rabobank IJsseldelta of ken je iemand die dat wel is? Dan moet je beslist verder lezen, want met een kleine moeite kun je Oranje Zwart enorm steunen!

De Rabobank helpt ook dit jaar verenigingen en stichtingen  weer hun doelen te realiseren met een financiële ondersteuning. Dit doet de Rabobank vanuit het gedachtegoed van haar grondlegger Raiffeisen: ‘mensen helpen zichzelf te helpen’. Niet vanaf de zijlijn, maar samen.

Rabobank Clubsupport
Tijdens de Rabobank Clubsupport Campagne kunnen klanten van Rabobank IJsseldelta hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Vorig jaar heeft onze vereniging een cheque van € 637,49 in ontvangst mogen nemen!

De stemperiode loopt van maandag 5 oktober tot en met zondag 25 oktober 2020. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar verhouding verdeeld. Je begrijpt, dat we je stem dus goed kunnen gebruiken.

Ons bestedingsdoel
Als gevolg van de Coronamaatregelen loopt Oranje Zwart veel inkomsten mis. Inkomsten die we onder andere goed kunnen gebruiken voor ons korfbalbomen project. Het korfbalbomenproject is een project van Oranje Zwart samen met  Zwolse basisischolen en SportService Zwolle om kinderen meer in beweging te krijgen. Dit project begint met het plaatsen van korfbalbomen op schoolpleinen. De korfbalboom is een paal met 3 manden op verschillende hoogtes zodat deze voor elke doelgroep van het basisonderwijs te gebruiken is. De scholen worden vervolgens ondersteund met clinics en lesmateriaal. Dit project wordt erg goed ontvangen en er zijn meerdere scholen die belangstelling hebben. Met uw steun kunnen wij dit succes voortzetten en hopelijk zelfs uitbouwen.

Laat je clubhart spreken en stem! Dit is mogelijk vanaf maandag 5 oktober. Alvast onze hartelijke dank!

Wie kan stemmen: alle leden van Rabobank IJsseldelta van 12 jaar of ouder

Hoe kun je stemmen: via de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport