Rabobank Clubkas

De Rabobank helpt ook dit jaar verenigingen en stichtingen  weer hun doelen te realiseren met een financiële ondersteuning. Dit doet de Rabobank vanuit het gedachtegoed van haar grondlegger Raiffeisen: ‘mensen helpen zichzelf te helpen’. Niet vanaf de zijlijn, maar samen.

Rabobank Clubkas Campagne
Tijdens Rabobank Clubkas Campagne kunnen klanten van Rabobank IJsseldelta hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar wordt er € 100.000,- verdeeld, dus doe mee!

De stemperiode loopt van vrijdag 15 maart tot en met maandag 1 april 2019. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar verhouding verdeeld. Je begrijpt, dat we je stem dus goed kunnen gebruiken.

Ons bestedingsdoel
Door de groei van de vereniging zijn er extra korven en palen nodig. Dit was al een flinke aanslag op de begroting. Maar deze palen en korven moeten ook veilig opgeborgen kunnen worden. Daarom willen we de ondersteuning graag aanwenden om de opslag van de korven en palen aan te passen en uit te breiden.

Laat je clubhart spreken en stem! Dit is mogelijk vanaf 15 maart. Houd de website en social media in de gaten voor meer informatie!