Rabo Clubkas

De Rabobank organiseert ieder jaar een Rabobank Clubkas Campagne. Hierbij kunnen leden van Rabobank IJsseldelta hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Vanuit de Rabobank kregen wij de vraag of wij als vereniging mee wilden doen met deze campagne. Dit hield in dat wij met een doel moesten komen. Dit gingen zij beoordelen en als zij dit goed genoeg vonden mochten wij mee doen met deze actie.

Enthousiast hebben wij als doel onze allerkleinsten opgegeven. De Kangoeroes van Oranje Zwart. Zij zijn de toekomst en dat verdiend een “eigen” plekje met spullen die veilig zijn en waarmee zij de sport “korfbal” op een leuke manier kunnen leren.

Dat vond men bij de Rabobank een geweldig doel en zo begon de actie.

Nog wat onwennig, omdat het idee hiervan niet helemaal duidelijk was, toch begonnen aan de promotie. Tas opgehaald bij de Rabobank op de Willemskade en zo begon het. Viltjes in de kantine gelegd, op Facebook gepost en de leden aangesproken en dan maar afwachten wat het op zou brengen. Je kreeg een bedrag naar aantal stemmen, echter moesten diegenen wel lid zijn van de Rabobank IJsseldelta groep.

Heel spannend! Maar wat een ongelofelijk succes is het geworden. Wij hebben een flink bedrag binnengehaald!

Vanuit deze plek willen wij iedereen dan ook enorm bedanken voor jullie stem!

Het geld zal goed besteed worden aan de Kangoeroes!

het bestuur

 

Rabobank2