Pupillen van de week

pupil180113b

Zaterdag 13 januari stond de thuiswedstrijd van het eerste op het programma, ze speelden tegen het eerste van EKC 2000 uit Emmen. Het was een hele belangrijke wedstrijd, dus de extra aanmoedigingen konden ze wel gebruiken.

Deze week waren Johan uit de D1 en Emilia uit de E1 aan de beurt. Johan is 11 jaar en Emilia is bijna 10. Johan is nog maar een paar maanden lid van Oranje-Zwart, maar heeft het al heel erg naar zijn zin. Het korfballen vind hij het leukste, de eerste wedstrijden heeft hij inmiddels al gespeeld.

Emilia is al wat langer lid, 2 jaar ongeveer. Zij vind het aanvallen in de wedstrijd het leukste om te doen. Ze vonden het best wel spannend om mee op te lopen, maar vooral ook heel erg leuk. Johan koos ervoor om met Thomas op te lopen en Emilia liep met Jesse.

Ze hebben de wedstrijd vanaf de bank mogen bekijken en konden daardoor goed zien wie ze het beste vonden. Johan vond Jesse erg goed en Emilia was onder de indruk van Kim en Roy. Hun aanmoedigingen hebben geholpen, Oranje-Zwart heeft de wedstrijd met 21-18 gewonnen, maar spannend was het wel!