Presentatie mascotte

ZKV Oranje Zwart verwelkomt haar jongste telg: OZzi de bOZkangoeroe is geboren!

Dinsdag 1 januari plaatste KV Oranje Zwart een bijzonder filmpje op Facebook. OZ-lid Harry Dreuning kreeg een mysterieus telefoontje; uit het verhaal kan worden opgemaakt dat een nieuwe OZ-telg is geboren. Hoe of wat bleef een raadsel.

Totdat op vrijdag 4 januari alle korfballers van Oranje Zwart een geboortekaartje op de deurmat vinden. Voor het eerst in de historie van de Zwolse korfbalvereniging is er binnen de club een kangoeroe geboren! Het beestje heeft de toepasselijke naam OZzi de bOZkangoeroe gekregen. Wie de ouders zijn en waar het beestje woont, is om privacyredenen niet bekend gemaakt.

Harry Dreuning reageert: ‘Via diverse kanalen kreeg ik vreemde signalen door. Signalen dat er iets bijzonders ging gebeuren, iets met jonge wezens. Ik droomde raar, kreeg er een gek gevoel bij. Ik heb me zo goed mogelijk voorbereid op wat komen ging, maar dit had zelfs ik niet kunnen bedenken. OZzi is in ieder geval heel welkom en is nu al goed opgenomen binnen de club.’

geboortekaartje ozzi

Afgelopen zaterdag werd OZzi aan de club gepresenteerd. Een greep uit de reacties:

‘Wat een prachtbeest! Zo’n mooie glanzende vacht en wat een lieverd!’

‘Mijn kind is nu al gek op OZzi.’

‘Bij Oranje Zwart is iedereen welkom, ook kangoeroes.’

OZzi zal bij diverse wedstrijden en activiteiten aanwezig zijn.

Wilt u ook kennismaken met OZzi? Neemt u dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

jeugd met ozzi