Palen lenen

Beste Oranje Zwarters,

Op dit moment lijkt het alsof ons leven bijna stil staat! Iedereen probeert hier op zijn of haar manier een nieuwe invulling aan te geven.

Wij kunnen ons, als bestuur, voorstellen dat eenieder Oranje Zwart en het korfballen enorm mist. Om dat gemis een beetje goed te maken, bieden we als Oranje Zwart onze (jeugd)leden de mogelijkheid om onze palen, korven en grondplaten te lenen.

Toch even weer het gevoel van de bal in de handen krijgen en een doorloopbal of afstandsschot maken. Gewoon in jouw achtertuin of op straat waar genoeg ruimte is.

Natuurlijk hebben we als club niet voldoende palen voor al onze (jeugd)leden. We weten dat veel van jullie al een paal thuis hebben staan. Het lenen van een OZ-paal is daarom in eerste instantie bedoeld voor leden die zelf geen paal hebben.

We hebben 6 palen voor de A/B/C-jeugd, 10 palen voor de D/E-jeugd en 6 voor de F-jeugd beschikbaar. Je kunt deze lenen totdat we weer in teamverband kunnen trainen en spelen.

Het is moeilijk in te schatten hoeveel van onze leden een paal willen lenen. Als er meer vraag is, dan we kunnen uitlenen, dan geven we uit op basis van aanmelding. Dus heb je interesse, wacht niet te lang met je aanvraag.

Heb jij interesse in een complete korfbalpaal? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van Alwin Vrijburg. Geef in de mail aan:

  • welke paalhoogte je wilt (voor A/B/C-jeugd, voor D/E- jeugd of F-jeugd)
  • welke dag je de paal komt halen (4 april, 8 april of 11 april)

We laten je zo snel mogelijk weten of je een paal kunt ophalen. Dit kan bij ons clubhuis (Marsweg 2, 8013 PD Zwolle) op de volgende momenten:

  • zaterdag 4 april (tussen 11 en 12 uur)
  • woensdag 8 april (tussen 11 en 12 uur)
  • zaterdag 11 april (tussen 11 en 12 uur)

We gaan ervan uit dat je zuinig met de materalen omgaat en de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus in acht neemt. Om te voorkomen dat we als club voor extra kosten komen te staan, vragen we om borg te staan voor schade of kwijtraking. Dit betekent:

  • Jij (of jouw ouders) tekent voor de borgstelling: dat wil zeggen: “indien er schade ontstaat aan de geleende goederen, dit verhaald gaat worden op de persoon die het uitgifteformulier ondertekend heeft”.
  • De kosten van het geleende materiaal bij schade en/of diefstal bedragen per eenheid:

Grondplaat € 100,00
Paal € 150,00
Korf € 75,00

We laten je ruim van te voren weten wanneer je de paal en het toebehoren weer moet inleveren. We verwachten dat dit uiterlijk drie weken voor het nieuwe korfbalseizoen zal zijn.

Wij wensen iedereen veel korfbalplezier toe!

Bestuur Oranje Zwart

 

korfbalpaal