OZ F2 door de ogen van een ouder

Gaan we weer beginnen? Mogen we weer? Wanneer dan? Hoe dan? In welke vorm? Is het teamgevoel er nog? En hoe krijgt dit weer vorm? We hebben elkaar zo lang niet gezien, en nauwelijks gekorfbald misschien…

F2 is een team dat bestaat uit leden die al eventjes lid zijn en leden die nog maar héél eventjes lid zijn. Het niveau is erg divers, ook al zijn we één F2.

Waarvan zelfs vier meiden familie zijn van elkaar.

Als ik heel eerlijk ben laten onze meiden zich nog leiden, maar ik merk zeker dat de rust die de beperkingen geven rond Corona als prettig worden ervaren. Veel minder wordt er gezegd: ‘Opschieten, pak je tas, we gaan naar school’. ‘Opschieten, pak je tas, we gaan naar korfbal’. ‘Opschieten, pak je tas, we gaan naar zwemles’. Opschieten pak je tas, we gaan naar opa en oma.’ En stiekem is dat toch best fijn.

Maar als we wél weer naar school toe gaan (onze meiden op maandag en donderdag) is het toch wel héél fijn om ‘s avonds lekker buiten met de korfbalvriendjes en -vriendinnetjes te spelen, rennen, en écht sporten!

Want we hebben veel buiten gefietst, gerolschaatst, gewandeld, gerend, gespeeld en we zijn nooit uitgespeeld. Maar het wedstrijdpakje kleurde zó mooi oranje, misschien mogen we die wel voor één keertje aan als we elkaar weer zien, om te vieren en écht te voelen dat we weer samen mogen zijn?

Iemke Sluiter
Teamouder F2