OZ D1 bijna kampioen

De D1 heeft afgelopen zaterdag goede zaken gedaan voor het kampioenschap in de uitwedstrijd tegen Exakwa in Lelystad. Na een moeizame start met wel 20 schoten tegen de korf begon de teller van het scorebord op te lopen.

In de 2e helft hebben Welmoed en Bas nog even geprobeerd wiens hoofd het hardst was, maar die onderlinge wedstrijd is onbeslist gebleven; gelukkig konden ze beiden doorspelen. De aanwezige ouders en grootouders werden verwend met een hele mooie wedstrijd. De wedstrijd werd gewonnen van Exakwa met 4-12.

De D1 speelt dit seizoen een heel snel spel waar de tegenstanders tot nu toe geen passend antwoord op hebben. De bal wordt heel snel rond gespeeld en, als de kans zich voordoet, afgerond met een doorloopbal of mooi schot.

De goede trainingen van coaches Marike, Wanda en Alwin hebben ervoor gezorgd dat de D1 met veel plezier en goed spel nu bovenaan staat met 10 wedstrijden gespeeld, waarvan 9 gewonnen en 1 keer gelijk gespeeld. Nu kunnen ze bij winst komende zaterdag thuis tegen stadsgenoot Sparta kampioen worden!

IMG 4227

Ik wil hierbij iedereen van Oranje Zwart, ouders en grootouders, vriendjes en vriendinnetjes, oproepen om aanstaande zaterdag 7 maart om 14:15 uur naar de ZBC-hal te komen om deze kanjers toe te juichen tijdens de wedstrijd en hopelijk ook tijdens de huldiging erna.

En ga na de wedstrijd vooral niet weg want om 15:15 uur speelt de B1 tegen Rigtersbleek B1 ook om het kampioenschap!

De jeugd is de toekomst voor OZ, dus kom!

Een trotse vader