Oproep Jagro

Beste ouders/verzorgers van onze jeugdleden van Oranje Zwart,

Wij zijn de Jagro (jeugdactiviteitengroep) en organiseren ieder jaar verschillende activiteiten voor onze jeugdleden. Dit doen wij altijd met veel plezier en inzet. De Jagro bestaat op dit moment uit 7 leden. We maken aan het begin van een korfbalseizoen een jaarplanning met steeds wisselende activiteiten voor de jongste jeugd tot en met de oudste jeugd. Soms zijn het activiteiten waar alle leeftijdsgroepen aan mee kunnen doen en soms zijn ze meer gericht op bepaalde leeftijden.

Om deze activiteiten zo spoedig en veilig mogelijk te laten verlopen zijn wij opzoek naar mensen die ons zo af een toe een handje willen helpen. Met 1 keer per korfbaljaar zijn wij al heel erg blij. Denk hierbij aan het begeleiden van een spel, samen met de kinderen gourmetten, de scores bijhouden of ranja met chips klaar zetten.

U kunt zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door een appje te sturen naar Kim Zwiers (06-23481233) of Lisette van Dijken (06-46519572).
Wij hopen dat jullie enthousiast zijn om ons af en toe te helpen en zien jullie graag tijdens de Jagro-activiteiten.

Voor vragen zijn wij bereikbaar via bovenstaande e-mailadres.

Sportieve groet,
De Jagro