Nieuwe wedstrijdshirts en omruilmoment

Wedstrijdshirts

Aankomend seizoen zijn er voor alle teams gloednieuwe shirts beschikbaar. Dit houdt wel in dat alle oude shirts omgewisseld zullen moeten worden.

Het omruilen geldt voor alle teams, jeugd en senioren, met uitzondering van de veteranen en spelers die alleen een sponsorshirt in hun bezit hebben. Ook niet spelende leden die nog wel shirtcontributie betalen zullen hun shirt moeten omruilen (of je shirt gewoon inleveren).

Voor de uitgifte van de shirts is een handtekening voor ontvangst nodig. Vandaar dat er een aantal omwisselavonden ingepland zijn. Deze zijn op donderdag 30 augustus en dinsdag 4 september van 18:00 tot 20:00. Voor kinderen tot 16 jaar zal één van de ouder/verzorger het formulier moeten ondertekenen. De wasvoorschriften zullen deze avond ook uitgedeeld worden zodat alle shirts mooi dezelfde kleur houden. Mocht je nou op deze datums niet kunnen, neem dat even contact op met Thérèse van Vliet om te kijken naar de mogelijkheden.

Voor de uitstraling van de vereniging is het fijn als iedereen in hetzelfde tenue speelt, zorg er daarom voor dat je voor de eerste competitiewedstrijd een gloednieuw shirt bemachtigd hebt.

Thérèse van Vliet

Kledingcoördinator