Nieuwe voorzitter wervingscommissie

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Thérèse van Vliet, moeder van Bram en vrouw van Jan-Willem. Sinds een jaar of drie zijn wij bij Oranje Zwart, de gezelligste en warmste korfbalvereniging van Zwolle en omgeving.

De laatste tijd ben ik actiever geworden binnen de vereniging: vorig jaar ben ik gestart met het oppakken van promotieactiviteiten tijdens het schoolkorfbaltoernooi. Dit is mij goed bevallen en dus ben ik toen toegetreden tot de wervingscommissie. Nu is mij gevraagd om het voorzitterschap van deze commissie op mij te nemen en dat lijkt mij enorm leuk! Ik heb het stokje overgenomen van Kim Witting. Kim, hartelijk bedankt voor je inzet de afgelopen tijden!

Als jullie goede ideeën hebben, hoor ik dat graag natuurlijk. Ik ben zeer regelmatig in het clubhuis; ik doe namelijk ook bardiensten en ik ben verantwoordelijk voor de wedstrijdshirts. Heb je vragen of opmerkingen? Ik hoor het graag! Natuurlijk kan je ook contact opnemen via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Thérèse van Vliet