Nieuwe trainer S3

Na een jaar lang geen trainer voor de S3, is de TZ verheugd om mee te delen dat er voor het seizoen 2018-2019 een trainer gevonden is. Aankomend seizoen zal Job Klinkhamer deze functie vervullen.

 Voor de meeste zal Job geen onbekende zijn. Hij geeft al een aantal jaren training aan de jeugdteams en doet daarnaast ook nog wel eens het een en ander voor de vereniging. Job zal het trainingschap combineren met de opleiding voor korfbaltrainer 3.

 

"Het is een mooi moment om in te stappen bij het derde aankomend seizoen. Een aantal geroutineerde spelers hebben aangegeven te stoppen. Dat is natuurlijk hartstikke jammer, maar het geeft wel een mogelijkheid om fris te starten met een jonge groep. Mijn doel voor S3 blijft aansluiting houden bij de selectie. Het gat tussen de selectie en de breedtekorfbal is enorm. Een S3 in de wedstrijdkorfbal is dan ook een must voor een vereniging zoals Oranje-Zwart. Ook met het oog op een getalenteerde groep jeugd die momenteel in de A-junioren speelt. Daarnaast wil ik mij zelf ook verder ontwikkelen als trainer, de combinatie tussen de KT3 opleiding en het derde is hierin een mooie kans." Aldus Job.