Nieuwe sponsor!

We zijn erg trots een nieuwe sponsor te kunnen presenteren: Slagerij van Guilik. Voor barbecueliefhebbers en de bezoekers van de Boni in Assendorp zeker geen onbekende! Ken je Slagerij van Guilik nog niet? Onze nieuwe sponsor stelt zich graag verder aan ons voor.

Slagerij van Guilik: Groot in BBQ!

Al jaren is Slagerij van Guilik een bekende barbecueleverancier op de Veluwe en in de omgeving van Zwolle. Al meer dan 30 jaar is de slagerij gevestigd in Zwolle. Vanuit die slagerij is de barbecue-afdeling steeds groter geworden en is er een nieuw pand gerealiseerd aan de A28 om de grote aantallen aan te kunnen. Vanuit dit pand in Hattemerbroek worden nu al 5 jaar lang grote en kleine partijen van barbecuevlees voorzien.

Maar Slagerij van Guilik kan meer leveren dan alleen het barbecuevlees. Bekend zijn de complete All-in pakketten. Complete pakketten met vlees, salades, stokbroden, kruidenboter, een BBQ met gas en tangen, borden en bestek. Dit kan opgehaald worden in Hattemerbroek of worden bezorgd bij u aan huis op de door u gewenste tijd.

Ook voor het drinken kan Slagerij van Guilik zorgdragen. Slagerij van Guilik beschikt over 9 koelaanhangers waarin alles compleet en koel kan worden aangeleverd. Met het drankentotaalpakket heeft u altijd genoeg drinken voor een hele avond. Naar wens kan er ook een tapje bijgeleverd worden. Ook behoren ijsbuffetten tot de mogelijkheden om het af te maken.

Verder beschikt de slagerij over een grote hoeveelheid huurartikelen om uw feest af te maken. Wij noemen u: tenten, biertafels, bankjes, statafels, stoelen, glaswerk, heaters, barmeubels en meer.

Slagerij van Guilik heeft alles te bieden voor kleine feestjes maar ook voor grote partijen tot wel 500 personen. Alles is mogelijk!

Voor meer informatie kunt u kijken op www.slagerijvanguilik.nl of bel met 038-3765976.