Nieuwe hoofdtrainer!

Oranje Zwart krijgt een nieuwe hoofdtrainer!

De komende 3 seizoenen zal Coen Klappe de nieuwe hoofdtrainer zijn van onze selectie. Coen is 42 jaar en woont in Kampen. Hij zal geassisteerd worden door Pascal Riem, die ook de trainer wordt van S2.

Coen traint en coacht op dit moment S2 van Wit­-Blauw in Kampen. Zijn huidige team speelt reserve 1e klasse. Coen volgt de trainerscursus KT3 bij de KNKV en zal deze binnenkort afronden. Hij krijgt als taak om van S1 een stabiele 2e-klasseploeg te maken. Samen met Pascal zal hij hier zijn uiterste best voor gaan doen. Pascal behoeft geen verdere introductie. Hij is al jaren lid van Oranje Zwart. Een prettige bijkomstigheid is dat Coen en Pascal gebruik kunnen gaan maken van de expertise en ervaring van Jan Wiegers.

Coen wil graag gaan werken aan het aanpassen van de speelstijl naar een modernere variant van korfbal. Daarbij gaan spelers niet alleen uit van hun sterke punten, maar moeten ze op alle plekken in het veld uit de voeten kunnen, wanneer de wedstrijd er om vraagt. Iedereen is in beweging en reageert op elkaar, vanuit beweging!

Wij zijn als Technische Zaken enorm blij dat wij dit Koningskoppel kunnen presenteren. Verder waarderen wij het enorm, dat Jan Wiegers zijn hulp aangeboden heeft.

Oranje Zwart ziet uit naar een succesvolle samenwerking!


Coen Pascal doek