Nieuwe agenda

Oranje Zwart is een vereniging die continu in beweging is en waar veel georganiseerd wordt. Voor komend seizoen staan de eerste activiteiten al weer in de agenda op onze site. Van de NAK, de JAGRO, de werving tot aan het bestuur. Gedurende het seizoen zullen hier activiteiten aan toe worden gevoegd. Kijk daarom regelmatig op: oranje-zwart.nl/site/actueel/agenda.

Dit kunnen informatieavonden zijn, evenementen gericht op de binding of gericht op de werving van nieuwe leden. De agenda is zo gemaakt dat er op de activiteit geklikt kan worden en aanvullende informatie verschijnt over het evenement. Ook kan je de activiteiten kopiëren naar je agenda, hoe gemakkelijk is dat!

Kortom: mis het niet en kijk regelmatig in de kalender om op de hoogte te blijven van alle activiteiten die er georganiseerd worden. Wij hopen natuurlijk dat de bijeenkomsten/evenementen druk bezocht worden. Als je vragen, ideeën, of suggesties hebt of bij een activiteit kan/wil ondersteunen, dan kan je voor meer informatie contact opnemen met:

  • Het bestuur, Peter Schmidt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • De werving, Therese van Vliet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • De JAGRO, Ester Herrewijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • De NAK, Harry Dreuning: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur