Nicolas Duval

Hoi allen,

De meesten zullen mij misschien al wel (her)kennen. Ik ga aankomend jaar weer korfballen en wil dan ook wat terugdoen voor de vereniging. Nu mijn knie het volhoudt gaat het allemaal daadwerkelijk gebeuren.

Na mijn afstuderen heb ik nog contact onderhouden met Oranje Zwart. Kasper is een van deze personen geweest. Na gesprekken met Kasper en wat ik vanuit mijn afstuderen heb meegekregen, weet ik dat er in de afgelopen 2 jaar heel veel progressie is geweest binnen OZ. Om dit vast te blijven houden en de vereniging te ondersteunen heb ik besloten om in te gaan op het aanbod van Kasper. Ik zal mij als vrijwilliger gaan inzetten binnen Marketing & Communicatie. Hierin zal ik de rol vervullen van voorzitter. In deze rol wil ik een bijdrage leveren aan de vereniging en de beoogde doelstellingen voor de toekomst.

Ik zie er naar uit om met jullie samen te mogen werken en de boogde doelstelling(en) samen in te vullen. Zodat ieder dit met plezier kan blijven doen. Mochten jullie nog vragen hebben, kennis willen maken of ook iets voor de vereniging willen betekenen laat het ons weten.

Ik kijk er naar uit om weer lekker te korfballen en onderdeel te worden van de vereniging.

Groet,
Nicolas Duval