Ledengroei en Vrijwilligers

vrijwillgers

De verhuizing naar de Marslanden begint zijn vruchten af te werpen. Onze vereniging groeit in ledenaantal. Hierdoor spelen we nu al met meer teams in de competitie.

Meer leden betekent ook dat we meer vrijwilligers nodig hebben. Het zou fijn zijn als we daarbij ook kunnen rekenen op jullie hulp. In de praktijk blijkt nu namelijk dat mensen die al actief zijn als vrijwilliger meer werkzaamheden oppakken. Dit kan niet de bedoeling zijn, immers “samen maken wij de vereniging”.

De nieuwe vrijwilligersstructuur is bijna een feit. Na het invoeren van het vrijwilligersbeleidsplan worden nu het aantal commissies teruggebracht naar acht. Binnenkort wordt er gestart met het werven van jongeren voor de nieuwe op te richten Jeugdraad. Het bestuur vindt het belangrijk dat ook de jeugd meedenkt en meehelpt om onze vereniging naar een nog hoger niveau te brengen.

Binnenkort verschijnt er een artikel waarin wordt ingegaan hoe de nieuwe commissiestructuur er uit ziet, wat de taken en verantwoordelijkheden van de commissies zijn en wat de rol van de bestuurder vrijwilligersbeleid is. Ook zullen de openstaande vacatures worden gepubliceerd op de website.

Jullie kunnen Martin mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij kan informatie geven over de taken die nog vervuld dienen te worden.

Wij verwachten dat we samen met jullie invulling kunnen geven aan de openstaande vacatures.

Namens het bestuur,

Bestuurder vrijwilligersbeleid
Martin Elverding