KT2-diploma’s

Op 24 oktober hebben 12 deelnemers aan de cursus KT2 hun diploma in ontvangst mogen nemen. De laatste avond van de cursus is afgesloten met een evaluatie, reflectie en een laatste verdieping. Dit alles onder begeleiding van Jasper Keizer (docent KNKV), met een toeziend oog van Rob van Marle en Bram van Vliet (begeleiders jeugdtrainers) en natuurlijk de jeugdtrainers zelf.

We zijn begonnen met een groep van 20 deelnemers. Helaas zijn in de tussentijd een aantal deelnemers afgevallen, omdat ze buiten Zwolle zijn gaan studeren/korfballen, gestopt zijn met korfbal of omdat het geven van training simpelweg voor hen toch niet leuk genoeg was.

Uiteindelijk heeft een groep van 12 enthousiaste jeugdtrainers de training afgerond en het KT2-diplomamogen ontvangen. Dat wij 12 KT2 trainers kunnen toevoegen aan ons jeugdtrainerskader is natuurlijk fantastisch. Wij willen de jeugdtrainers nu uitdagen om de opgedane kennis, samen met de trainersbegeleiders, wekelijks in de praktijk te brengen.

Wij feliciteren onze jeugdtrainers met het behalen van het diploma en verwachten dat ze met plezier, vertrouwen en voldoening de jeugd training blijven geven.

Het bestuur

KT2 2

KT2 1