B1 kampioen!

Een druilerige zaterdagochtend in oktober!

De voorbereidingen waren zéér precies uitgevoerd door de trainers samen met de spelers van de B1. Achter de schermen stond alles klaar: taart, een confettikanon en de muziek in de kantine stond stand-by.

De strijd kon beginnen om het felbegeerde kampioenschap. En dat gebeurde! Gretig gingen de spelers van start. Hier en daar wat foute passes maar dat mocht de pret niet drukken. De bal was zo glad als een aal maar er werden veel kletsnatte ballen onderschept. Zuivere schoten, mooi samenspel en het ‘vliegend’ rebounden ging de spelers goed af.

Na de welverdiende rust ging de B1 er weer vol voor wat resulteerde in een zeer verzorgd korfbalspel, wat de eindstand van 8-2 opleverde. Onze huisfotograaf heeft op passende wijze de B1 vereeuwigd, compleet met het eerdergenoemde confettikanon. Op naar de kantine, waar “We are the champions” het team warm onthaalde en waar de spelers zich de taart lieten smaken.

KAMPIOEN eerste helft veld 2019!

Op naar het zaalseizoen, waarbij ik iedereen uitnodig om eens een kijkje te komen nemen bij dit, zich met rasse schreden ontwikkelende, team van Oranje Zwart.

B1 kampioen

B1 kampioen confetti

B1 kampioen team