Jouw kind bij de kangoeroeklup?

KK Schoolkorfbal header3

Is jouw kind (3-5) klaar voor de kangoeroes?
Probeer het tot de zomer gratis uit!

Wil jij weten of jouw kind klaar is voor de kangoeroes? Probeer het de komende weken vrijblijvend uit. Ieder kind van bijna 3 tot en met 5 jaar is van harte welkom om de rest van het seizoen elke week mee te doen.

Bij de Kangoeroes gaat het om plezier maken. We doen spelletjes met en zonder bal. Favoriet bij de kinderen is de estafette aan het einde van de training, naast de limonade die ze halverwege krijgen. Trainers Wanda, Rosanne en Femke sluiten met alle spelletjes zo goed mogelijk aan bij de verschillende leeftijden van de Kangoeroes. Daardoor is het voor de kinderen van 3 en voor die van 6 even leuk.

Van de huidige groep Kangoeroes gaan de meesten na de zomer over naar de F’jes. Des te leuker als er weer nieuwe kinderen bij komen. Als je jouw kind voor de zomer aanmeldt, krijgt hij of zij tijdens de eerste training na de zomer een mooi KangoeroeKlup T-shirt.

De Kangoeroes trainen tot en met 9 juni elke zaterdag van 10.30 tot 11.30 uur. Zien we je met je peuter of kleuter verschijnen? Laat je het even weten als je kind komt trainen? Dat kan via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het webformulier. Dat helpt ons om jou en je kind goed te ontvangen.

Meer weten? Kijk op de kangoeroepagina of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

KangoeroeKlup groep