Jason Huisman stelt zich voor

Wij zijn heel blij dat Jason Huisman ons technisch kader voor de jeugd komt versterken. We hebben afgesproken dat Raimon en Kasper hem in eerste instantie begeleiden en dat hij nauw samenwerkt met Rob.

Binnenkort geven wij aan wat hij precies gaat doen. Wel kunnen wij alvast vertellen dat hij zich bezig gaat houden met onze jongste jeugd.

Technische Zaken Jeugd

Hallo allen,

Ik ben Jason Huisman (29), getrouwd en woonachtig in het bruisende Zwolle. Ik ben buurtsportcoach in stadsdeel midden bij SportService Zwolle. Als echte sportfanaat ben ik zelf ook actief in de sport en voetbal ik in het 1e elftal van VV Berkum en heb ik al allerlei verschillende sporten beoefend.

Als buurtsportcoach geef ik bewegingsonderwijslessen op de Parkschool (BO), Thomas à Kempiscollege (VO) en het Deltion (MBO). Verder geef ik peutergym in Assendorp en ben ik actief in de wijken en op de sportparken om kinderen, jongeren, ouderen en senioren te stimuleren om te bewegen. Dit doe ik door mijn krachten te bundelen met onderwijsinstellingen, sportverenigingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en de gemeente Zwolle. Ik ben constant in beweging om iedere vorm van sport en bewegen te laten aansluiten bij zijn/haar vraag. Ik ben proactief, door passie gedreven en wil de voorloper zijn op de ontwikkelingen in de markt. Zo probeer ik de meerwaarde te creëren van sport, bewegen en beleven voor iedereen. Sport en bewegen moet namelijk voor iedereen plezier opleveren, mogelijk en toegankelijk zijn.

Door de samenwerking van Oranje Zwart met KNKV en SportService Zwolle zal ik de komende tijd te zien zijn in de rol van clubkadercoach bij de vereniging om de vereniging en de trainers te ondersteunen.

Heb je vragen of wil je meer weten over mij, dan kan je altijd bij mij terecht.

Hopelijk tot snel.


JasonHuisman p