Hervatting trainingen

Onze jongste leden mogen weer van start!

Komende week, dinsdag 5 mei, kunnen onze jongste leden weer gaan trainen. In verband met de bestaande protocollen gaan we starten met één keer per week. Het trainingsschema is iets anders dan iedereen gewend is, dus let daarop.

Dinsdag:
F-jeugd 17:45 - 18:45
E-jeugd 18:00 - 19:00
D-jeugd 18:15 - 19:15

Zaterdag:
Kangoeroes 10:00 - 11:00

Een paar regels om rekening mee te houden:
• Naast het standaardprotocol, zoals iedereen ondertussen is gewend (1,5 meter afstand, ziek=thuis, hoesten in elleboog), zijn er nog een paar specifieke regels.
• Ouders mogen niet mee het terrein op. Dit betekent dus dat ouders hun kinderen bij de hekken af moeten zetten. De kinderen mogen maximaal 10 minuten voor de training aanwezig zijn en ook maximaal 10 minuten na de training. Dus niet blijven hangen.
• Voor de ouders van de kangoeroes geldt dat er één ouder aanwezig mag zijn bij de training.
• De kantine is NIET geopend en toiletten zijn alleen in nood beschikbaar. Zorg er daarom voor dat de kinderen thuis nog naar toilet gaan en ze drinken meenemen in hun eigen bidon.
• Voor alle kinderen geldt dat zij geen 1,5 meter afstand hoeven te houden van elkaar, maar WEL van de trainers. Maak dit van te voren duidelijk aan uw kinderen.
• Voor en na de training moeten de kinderen en de trainers hun handen desinfecteren.

Op het terrein zijn coördinatoren aanwezig die ervoor zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Wij zullen zorgen voor desinfectiemiddelen en schoon trainingsmateriaal.

In dit filmpje legt onder andere OZzi de regels heel duidelijk uit en het gehele protocol kan je hier lezen.

Wanneer er nog vragen zijn, dan horen wij die graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast veel trainingsplezier gewenst!
Technische zaken jeugd, trainers en bestuur