Grote Clubactie

Beste leden van Oranje Zwart,

Een kleine maand geleden is de Grote Clubactie van start gegaan. Alhoewel de actie nog even loopt (online loten kunnen worden verkocht tot en met 24 november) willen wij jullie even een tussenstand geven van het aantal tot nu verkochte loten. In de afgelopen periode zijn er in totaal 703 loten verkocht. Per lot gaat € 2,40 naar de clubkas, waardoor jullie nu al € 1.687,- hebben opgehaald voor de club.

Dit betreft bijna alleen de online verkochte loten, maar we weten dat er ook nog veel papieren verkoopboekjes in omloop zijn. Al met al een hele mooie start! Alle leden die zich hiervoor hebben ingezet, hartelijk dank!

Bij het bekijken van de statistieken valt op dat niet alle loten zijn gekoppeld aan een verkoper. Wil je als jeugdlid kans maken op die Nintendo Switch dan is het belangrijk dat de koper de naam van de verkoper selecteert. Het makkelijkst gaat dit door de persoonlijke QR-code of link van de persoonlijke verkooppagina te gebruiken.

Heb je een boekje vol of ben je klaar met verkopen lever de verkoopboekjes dan zo snel mogelijk in bij jullie trainer. Op naar de 1000 loten!

Via onderstaande link kan je een of meerdere loten kopen. Deel deze link ook met familie, vrienden, buren en collega's.

Koop hier een lot

Alvast onze hartelijke dank!