Genoten van de livestream

Afgelopen maandag kwam het bericht dat er geen toeschouwers meer welkom zijn, de komende drie weken, bij alle sportwedstrijden. Een domper voor alles en iedereen! Er is onmiddellijk in oplossingen gedacht en wij hebben kunnen genieten van twee geweldige wedstrijden van de selectie, online op YouTube.

Uitgebreid getest vanuit Coen's huis vanochtend... Dit bracht natuurlijk de nodige hilariteit met zich mee. Een 'oranje' partytent was gedurende de wedstrijden het onderkomen van de pers van Oranje Zwart. Een compleet andere beleving maar ik moet bekennen dat het ook iets had. De berichtjes onderin beeld spraken boekdelen; "heerlijk onder mijn kleedje" en "dank, dat ik erbij kon zijn"

Over de gespeelde wedstrijden kan ik kort zijn: Het krachtsverschil was dusdanig dat met twee vingers in de neus beide wedstrijden gewonnen werden. S2 had het geluk dat het droog was, S1 daarentegen echter niet. Dit alles mocht de pret niet drukken, er is door beide teams rijkelijk gescoord.

OZ 2 - Achilles 2: 22-12

OZ 1 - Achilles 1: 33-11

Wanneer je deze mooie wedstrijden terug zou willen kijken, kan dat via het YouTube kanaal van Coen Klappe. Ik wens eenieder veel kijkplezier toe. Namens deze weg dank ik iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft. Aankomende zaterdag speelt de selectie weer thuis, te weten:

OZ 2 - EKCA/CIBOD 2, aanvang: 14.00 uur.

OZ 1 - EKCA/CIBOD 1, aanvang: 15.30 uur.

Het is de bedoeling deze wedstrijden via ons eigen YouTube kanaal te streamen.

Nestel je op de bank; zet je iPad op het aanrecht tijdens het koken of de was opvouwen; stem af op het YouTube kanaal van Oranje Zwart en geniet!

WEES WELKOM!

Een trouwe fan