Fotoshoot bij SportInn

Woensdag 18 december waren vier heuse modellen uitgenodigd door Joost Bruins van SportInn, één van onze trouwe sponsoren, om een fotoshoot te maken bij Deventrade (Hummel) in Deventer.

De ontvangst was overweldigend. Wij reden op de rondweg en aan de buitenkant van het pand hing een groot reclamebord waarop stond: Welkom Oranje Zwart! Lopend over een mooie houten brug liepen wij het avontuur tegemoet en we werden welkom geheten door Joost en een medewerker van Deventrade. Eenmaal aangekomen in de showroom werd ons onder het genot van een kop koffie of een glaasje fris uitgelegd wat de bedoeling was.

Om ons heen was de kledingcollectie uitgestald, die verkrijgbaar is bij SportInn in onze clubkleuren. Iedereen kwam ogen te kort. De modellen kregen de sportkleding uitgereikt waarmee zij op de foto gingen en toen waren zij klaar voor het echte werk. In de fotostudio werden de mooiste foto's gemaakt. Ontspannen namen de modellen hun plek in en lieten de fotograaf kennis maken met korfbal.

Wij sloten ons avontuur af met een rondleiding door het geweldige bedrijf en we hebben kennis mogen maken met de wereld achter de sportkleding. Terug in de auto kwamen de verhalen los... De conclusie was toch wel dat er een ervaring was opgedaan als ware NBA-spelers.

Nieuwsgierig geworden? Neem maar eens een kijkje op onze nieuwe webshop van SportInn, via de Webshop banner linksonder op de desktop versie van de website of op je telefoon: via de Webshop banner onderaan op de homepage van de website.

ORANJE ZWART KV 800x100pixels

fotoshoot 2

fotoshoot 4

fotoshoot 5