E3 door de ogen van een ouder

In september 2019 is E3 ontstaan met de ervaren korfballers Koen en Annerike, aangevuld met de beginnende leden Ferran, Linda en Julia. In januari is Siem lid geworden van Oranje Zwart en is het team komen versterken. Linda is naar E2 gegaan.

Hoe mooi is het om te zien hoe zij aan het uitgroeien zijn tot een team, dat het korfbal steeds beter beheerst, dat ze in het veld elkaar makkelijker weten te vinden en dat de korf ook steeds vaker, door elk kind, wordt gevonden. Op het moment dat de competitie stopte stond E3 steady op de 3e plaats.

Belangrijker is nog het zien van het plezier dat de kinderen in en buiten het veld hebben met elkaar en zeker ook met de trainers. Wij blijven het nog steeds bijzonder en fijn vinden hoeveel tijd, energie en enthousiasme Ivor, Maarten, Teun, Thom en Paulien voor alle E-teams vrijmaken door de week en in het weekend.

Nu mogen we gelukkig alweer één keer in de week trainen en zien we elkaar weer. En wie weet kunnen we na de zomervakantie weer aan een nieuwe competitie starten.

De woorden van Koen: “Ik ben blij dat ik eindelijk weer naar school mag en naar de training. Ik heb het best wel gemist allemaal. Het is jammer dat we nog geen wedstrijd mogen spelen, maar dit, nu trainen, is een leuk begin. Ik hoop dat we gauw 2x per week mogen trainen. Dat mogen ze wel uitbreiden, maar vaker naar school niet.”

En Siem vertelt: “Ik vind korfbal superleuk. Dat we niet konden korfballen vond ik jammer. Ik heb thuis een korf dus ik kon wel oefenen. Dat we nu weer buiten kunnen trainen vind ik heel erg leuk!”

Teamouders E3