DEEN Sponsoractie

Oranje Zwart neemt deel aan de sponsoractie van DEEN in Zwolle. In iedere DEEN in Nederland, doen maximaal 5 verenigingen mee aan deze sponsoractie. Er zal € 5000,- verdeeld worden. Hoe meer sponsormunten leden en familieleden, vrienden, kennissen of buren van de OZ-leden verzamelen, hoe hoger de sponsorbijdrage zal zijn.

Vanaf zondag 16 augustus tot en met zaterdag 5 september krijg je bij elke besteding van € 10,- en bij speciale actieproducten 1 munt. Deze munten kunnen ingeleverd worden bij de speciale display in de DEENwinkel.

De opbrengst van deze sponsoractie gaat naar het Korfbalpalenproject van onze vereniging. Inmiddels is er bij diverse basisscholen in Zwolle al een aantal geplant, met medewerking van zeer veel vrijwilligers, ouders en jonge leden binnen onze vereniging. De samenwerking met deze basisscholen en SportService Zwolle biedt veel mogelijkheden om de Zwolse kinderen in aanraking te laten komen met de mooie sport korfbal. Tijdens de gymlessen krijgen de kinderen de mogelijkheid om te proeven aan de gevarieerde sport korfbal. Oranje Zwart biedt hierin ondersteuning door middel van leskaarten en clinics.

De korfbalbomen worden vervaardigd door onze gewaardeerde Boccers. Langs deze weg een woord van dank!

Draag dit project een warm hart toe en fiets een blokje om voor die munten!