De nieuwe Jagro

Lieve jeugd van Oranje Zwart,

Na een gek seizoen met weinig Jagro-activiteiten zijn wij er weer helemaal klaar voor. Met een nieuwe groep enthousiaste Jagro’ers willen wij er samen met jullie een fantastisch en gezellig jaar van maken. Wat kunnen jullie van ons verwachten? Nieuwe activiteiten voor jong en oud, gezellige middagen/avonden en vooral de kans om samen met je teamgenoten en de rest van de jeugd van OZ buiten het korfbalveld leuke dingen te doen!

De Jagro neemt dit jaar afscheid van een aantal vaste krachten. Esther Anemaat, Barbara Verhaert en Robert Visscher hebben aangegeven dit jaar niet meer deel uit te maken van de Jagro. Ontzettend jammer, maar wij willen ze bedanken voor hun jarenlange inzet. Natascha Riem heeft aangegeven de overstap te maken naar de NAK. Ook haar willen we bedanken voor haar bijdrage aan de Jagro het afgelopen jaar. Tot slot heeft Ester Herrewijn aangegeven een stapje terug te doen in de Jagro en het voorzitterschap neer te leggen. Ook haar willen we bedanken voor haar tomeloze inzet en steun voor de Jagro de afgelopen jaren. Gelukkig blijft zij nog wel actief als ondersteunend lid in de Jagro, samen met Heleen Smit. Kim Zwiers en Lisette van Dijken nemen samen het voorzitterschap van Ester over.

Gelukkig kunnen we als Jagro ook nieuwe mensen welkom heten. Dit jaar zal de Jagro worden aangevuld met Imme Huiskamp. We wensen haar heel veel plezier toe in haar Jagro-carrière.

De Jagro voor seizoen 2020-2021 bestaat dus uit Kim Zwiers, Lisette van Dijken, Jeffrey Dreuning, Imme Huiskamp, Kim Witting, Jolien Klinkhamer en Liana van Beesten. Onze ondersteunende leden zijn Ester Herrewijn en Heleen Smit.

Mocht er iets zijn, heb je goede ideeën of willen jullie iets van ons weten, dan horen wij het graag, bijvoorbeeld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hebben ontzettend veel zin in komend jaar en hopen jullie allemaal te zien bij onze activiteiten!

Liefs, de Jagro